Cloud Disk

Návody a postupy pro uživatele služeb Cloud Disk.

  • Postup pro připojení na FTP

    Je-li služba Cloud Disk již zřízena, je možné ji začít využívat a zpřístupnit si svoje data na jedno z používaných zařízení. Jedním ze základních protokolů je FTP, který je možné si připojit přes různé programy. V návodu si ukážeme napojení na protokol FTP přes program Total Commander. Ukážeme si nadefinovat Nové připojení, Název relace a další potřebné technické nastavení.

    16. 7. 2015 | Rubrika: Cloud Disk

  • Postup objednávky služby Cloud Disk

    Máte-li již určenou a vybranou velikost varianty je možné si službu Cloud Disk objednat a zřídit pro její využívání. Službu je možné v případě standardních parametrů a nastavení objednat on-line, nebo v případě individuální objednávky zaslat požadavek na zřízení služby. Jsou-li pro Vás dostačující standardně nabízené parametry služby Cloud Disk, ideální je provést on-line objednávku, kdy je služba ihned zřízena a můžete ji začít využívat.

    16. 7. 2015 | Rubrika: Cloud Disk

  • Co je to Cloud Disk a k čemu ho využívat

    Zoner Cloud Disk je moderní a neustále dostupná služba, která vám umožní mít svoje data dosažitelná kdekoliv se zrovna nacházíte. S možností mít až 100 Gb Cloud Disk je objem dat, která si můžete „nosit stále s sebou“ naprostým luxusem, jedná se o „externí harddisk“, který nikdy nezapomenete doma. Nastavíte si Cloud Disk do počítače, tabletu nebo chytrého telefonu.

    16. 7. 2015 | Rubrika: Cloud Disk